Aardbeien

Onze aardbeien worden uitsluitend geteeld onder regenkappen, deze teelt methode zorgt ervoor dat we niet zo sterk afhankelijk zijn van allerlei weersomstandigheden. Dit komt de kwaliteit en de houdbaarheid dan ook zeer ten goede. Ook de arbeidsomstandigheden tijdens het oogsten is op stellingen een genot. Het streven is om dagelijks verse aardbeien van een zeer goede kwaliteit en een perfecte uitstraling af te leveren. Hier wordt toch iedereen blij van! Dit is onze passie.

De aardbei stelling teelt is duurzaam en toekomstgericht. De kwaliteit is constant en de gewasbescherming wordt minimaal toegepast. De plant krijgt exact water en voedingsstoffen die ze nodig heeft. Om dit te waarborgen is er veel aandacht nodig wat betreft controle werkzaamheden en worden er geregeld monsters genomen om het gewas zo vitaal mogelijk te houden. Het telen en oogsten gebeurt onder strikte regels van Global Gap.

Elk jaar worden in fases nieuwe planten gezet zodat we vanaf half april tot eind november dagelijks verse aardbeien kunnen oogsten en verkopen. Alle aardbeien zijn van de rassen Elsanta & Favori. De aardbei is hoogwaardig fruit en heeft een hoog aandeel antioxidanten.

Onze passie is om dagelijks aardbeien van een zeer goede kwaliteit en een perfecte uitstraling af te leveren.